Welkom
Klimaatbeheersing
Luchtgordijnen
Mitsubishi Heavy
Daikin Airco
Tarieven
Installatie
Service en Onderhoud
EIA Subsidie 2021
Airco voor...
Constructiewerken
Referenties
Onze Klanten
Informatie Aanvragen
Gastenboek

 

 

 

 

Mitsubishi Heavy Industries

 

In 1884 lanceerde Mitsubishi Heavy Industries, kortweg MHI, haar eerste scheepswerf "Nagasaki Shipyard & Machinery Works" onder leiding van oprichter Mr. Yataro Iwasaki. In de loop van de afgelopen eeuw heeft MHI veel nadruk gelegd op research en development met als doel om innovatieve en technologisch geavanceerde systemen te ontwikkelen en MHI te lanceren als internationaal erkende en leidende partner op engineering gebied.

Vandaag de dag is MHI uitgegroeid tot ee van de grootste bedrijven ter wereld. De Mitsubishi Groep bestaat uit 30 onafhankelijk opererende organisaties, die een totale omzet genereren van ca. 260 miljard euro

In de vele disciplines waar Mitsubishi Heavy Industries actief is bekleden zij ook een marktleidende positie. Te land, ter zee, in de lucht en zelfs in de ruimte worden de producten van Mitsubishi Heavy Industries dagelijks ingezet.

Mitsubishi betekent in het Japans "Drie Diamanten". Deze drie edelstenen komen ook terug in het wereldwijd bekende logo en zijn de weerspiegeling van de drie pijlers waarop het bedrijf gericht is: eerlijkheid, creativiteit en motivatie. Het logo is een getransformeerde versie van het familie embleem van Yataro Iwasaki, de oprichter van Mitsubishi.

 

 

to Top of Page

Ophof Koel en Montage Techniek | info@ophof-koeltechniek.nl | TEL : 06 28 73 53 59