Welkom
Klimaatbeheersing
Luchtgordijnen
Mitsubishi Heavy
Daikin Airco
Tarieven
Installatie
Service en Onderhoud
EIA Subsidie 2021
Airco voor...
Constructiewerken
Referenties
Onze Klanten
Informatie Aanvragen
Gastenboek

 

 

Het LSA luchtgordijn type >Effect is het meest verkochte luchtgordijn in Europa.

 

Door de brede range is het luchtgordijn type >Effect toepasbaar voor alle soorten open ingangen bij winkels, supermarkten, bouwmarkten, kantoren, ziekenhuizen etcetera.

 


Het luchtgordijn >Effect is geschikt tot een montagehoogte van 3,50 meter en verkrijgbaar in breedtematen vanaf 1,00 meter tot maar liefst 3,00 meter.

Door toepassing van een drie rijige warmtewisselaar is een luchtgordijn van het type >Effect energiezuinig, standaard wordt iedere warmwater >Effect geschikt geleverd voor laagwatertemperatuur van 60/40ºC. Het is voor een >Effect luchtgordijn niet langer nodig om het cv water te verwarmen naar 80ºC of zelfs 90ºC. Voor andere watertemperaturen kan de verwarmingscapaciteit berekend worden met de module "kW berekening". Uiteraard kan een >Effect ook geleverd worden met elektrische verwarmings elementen.

Elk type >Effect kan geschikt geleverd worden voor inbouw in het plafond. Het type Effect BP is geschikt om in te bouwen boven het verlaagde plafond, het type Effect GP gelijk met het verlaagde plafond.

Een >Effect luchtgordijn is onderhoudsarm. Het gepatenteerde aanzuigrooster functioneert tevens als aanzuigfilter. Het periodiek vervangen van een filter behoort dus tot het verleden, slechts het van buitenaf reinigen van het aanzuigrooster met een droge doek of stofzuiger is voldoende.

Iedere >Effect wordt standaard inclusief een 5 traps elektronische regelaar. De regelaar wordt door middel van een Plug & Play kabel op het luchtgordijn aangesloten. De mogelijkheid tot vergissingen bij het aansluiten zijn hierdoor tot nul gereduceerd. De Plug & Play kabel heeft een standaard lengte van 20 meter en is voorzien van alle stekkers en verbindingen. Op aanvraag is een kabellengte van 50 meter verkrijgbaar.

 

Alle >Effect luchtgordijnen zijn uit voorraad leverbaar in de standaard kleuren Wit (RAL 9016) en Aluminium (RAL 9006).

 

Op verzoek kan een >Effect aangepast worden aan uw specifieke situatie. Tot de mogelijkheden behoort onder andere een waterzijdige aansluiting rechtsboven, aan de zijkant, op kleur gespoten of geschikt voor verticale montage met een voetconsole. Neem contact op met LSA voor meer informatie.

LSA levert ieder luchtgordijn met 6 jaar garantie.

 

to Top of Page

Ophof Koel en Montage Techniek | info@ophof-koeltechniek.nl | TEL : 06 28 73 53 59