Welkom
Klimaatbeheersing
Luchtgordijnen
Mitsubishi Heavy
Daikin Airco
Wand Model Split
Plafond Model Split
Satelliet Model
Vloer Model Split
Luchtreininger
VRV Model
Tarieven
Installatie
Service en Onderhoud
EIA Subsidie 2021
Airco voor...
Constructiewerken
Referenties
Onze Klanten
Informatie Aanvragen
Gastenboek

 
Waarom Daikin??

Daikin airco: de top in klimaatbeheersing
Tachtig jaar al heeft Daikin wereldwijd een naam hoog te houden. De fluisterstille en energiezuinige airconditioners van Daikin zijn de Rolls Royce op het gebied van airconditioning.

Garantie en kwaliteit
Een garantie van vijf jaar en de hoge kwaliteit van deze innovatieve systemen voor klimaatbeheersing zijn dé redenen waarom u kiest voor airco van Daikin mits u de onderhoud laat uitvoeren door een stek erkende installateur. Bovendien is elke airconditioner op maat leverbaar. Voor een optimale klimaatbeheersing in bijvoorbeeld kantoor, winkel of huis.

 
Design Model Daikin Emura

 

Met zijn tijdloze, elegante maar discrete uiterlijk past Daikin Emura perfect in elk interieur.
De Daikin Emura zorgt niet alleen voor koeling, verwarming, ventilatie en ontvochtiging, maar combineert bovendien een strak design met een extreme energiezuinigheid en gebruiksvriendelijkheid. Hij brengt een vleugje verfijning in uw interieur.
Van Helsinki tot Thessaloniki, overal zorgt de Daikin Emura het hele jaar door voor een aangenaam binnenklimaat. In de hete zomers brengt het systeem verkoeling en in de koude wintermaanden garandeert het een behaaglijke warmte.
 


 


 

to Top of Page

Ophof Koel en Montage Techniek | info@ophof-koeltechniek.nl | TEL : 06 28 73 53 59